Skip to content

Van waarde zijn/voelen!

Voel jij je van waarde in deze maatschappij? Ook jij bent nodig!
Ik ben de trotse moeder van 4 prachtige kinderen. Ieder kind in ons gezin is uniek en heeft zijn of haar eigen talenten. Binnen mijn gezin heb ik ze in alle geledingen. Van HAVO/HBO, tweetalig onderwijs/universiteit, VMBO/MBO en nog één met beginnend tweetalig gymnasium onderwijs. Trots ben ik op mijn kinderen hoever ze het tot nu toe al ‘geschopt’ hebben. Mijn dochter heeft haar eigen bedrijf en is fotograaf, mijn zoon studeert aan de Erasmus (lees meerdere studies), mijn dochter ontwikkelt zich en probeert zich een weg te vinden binnen de bloemenwereld (lees, iets gaan doen met logistiek) en mijn jongste begint nog aan ‘zijn reis’. Mijn kinderen probeer ik mee te geven dat ieder op zichzelf trots mag zijn op wat hij/zij doet. Het doet er niet toe welke opleiding je hebt genoten. Het doet ertoe wie je bent en hoe je in het leven staat. Iedereen krijgt talenten mee in zijn leven en mag deze in zijn/haar leven (ook wel reis genoemd) gaan ontwikkelen. Ga ze ook ontwikkelen en denk niet dat wat je droom is jij dat niet kunt, want waar een wil is, is een weg en laat je niet te snel uit het veld slaan.
Kijk niet naar wat je niet kunt, maar kijk naar wat je wel kan.
Jij bent UNIEK!! #talent